Mezinárodní výstava psů NITRACANIS - Nitra 2011

20.11.2011 01:43

Vypravili jsme se po hezkých výletech do Polska na výstavu taky k našim nejbližším :-) sousedům do Nitry. Výstava má dobrou pověst a tak jsme chtěli vyzkoušet co na nás nachystají bratři Slováci :-).

Po dlouhém vybírání jsme našli cenově přijatelný a opravdu hezký hotel Koruna.... ani nebyl daleko od výstaviště. Při bližším ohledání nás vůbec udivilo, že si tam vpustili do ubytovacích prostor obrovskou tlupu psů .... nejspíš pak uklízeli ještě měsích chlupy i z konzerv :-).

V tušení drobných katastrof jsme Safírka svěřili na oba dva dny do péče Šárky Hájkové, která se moc snažila ..... ale tentokrát ani odborné vedení nepomohlo. V sobotu Safír odnášel VD - Balázsovits Jánosné (H) s mnoha podivnými závadami v posudku a tak jsme maličko posmutněli. Hárdík se v sobotu nevystavoval, takže jsme pro ten den skončili opravdu brzy.

V neděli jako první do kruhu nastupoval Hardey. Na tuhle výstavu bohužel nemá ani on ani my z honáckého kruhu moc hezké vzpomínky. Paní rozhodčí Okleščen Lidija (SLO) se rozhodla, že je nutné za každou cenu důkladně prozkoumat chybějící P1 a tak se stal prcek obětí vášnivé "stomatoložky" na pro něj příliš dlouhých několik minut. Bohužel pro jeho trochu "nesmělou" povahu byla tohle poslední výstava na kterou se nebál jít. Takže výsledek VN jsme opravdu neoslavili :-(. 

 

 

 

 

Safírek se Šárkou vybojovali u paní rozhodčí Okleščen Lidija  (SLO) - V3, to nám trochu spravilo náladu, ale vcelku Nitra nebyla bohužel vůbec žádný důvod k velkým radostem.

 

 

Děkujeme Šárce za obrovskou snahu a Radce a Martinovi Starcovým za milou společnost :-) a fotky.