24.9.2011 – XIX. Internationale Dog Show CACIB Wroclaw

24.09.2011 20:14

Wroclav byla naše první zahraniční výprava dokonce s aktivně se účastnícím Hárdíkem :-). Přípravy byly dlouhé ... náročné ... a taky se ukázalo, že ne každá fotka ubytování je tak úplně celá pravda :-D. Po celkem náročné cestě plné překvapení jsme dorazili do zamluveného "hotelu", kde na nás jako první čekalo překvapení v podobě ...pokud se dobře vzpomínám..... osmého patra bez výtahu :-D ... Parádní začátek pro našeho Hárdíka který nejen, že sám po svých nevejde do žádného domu, ale NIKDY ..... ROZHODNĚ NIKDY.... nevyjde schody .... Byla to fakt makačka :-D :-D :-D. Ulice kde jsme parkovali byla velmi temná a nepřátelská, takže jsme do téhož patra vynosili všechno vybavení a tašky s oblečením ... klec zůstala dole ... čert vem klec :-D.

Přežili jsme noc :-D.... a ráno se vypravili na výstaviště. Veliké překvapení, výstaviště je opravdu moc hezké ... chce to teda trochu štěstí s počasím a my ho opravdu měli. Na velikém upraveném příjemném sportovišti byly obrovské kruhy se spoustou místa a prostoru na venčení. Asi je na čase se vypravovat za hranice častěji :-). 

Safírek i Hárdík měli prima náladu už od rána a parádně se předvedli. Hárdíkova premiéra byla váhavá, ale protože se vystavovalo venku a nemusel příliš dlouho stát, tak zvládnul svojí první výstavu na jedničku. Safírek si vyběhal svůj první zahraniční CWC a moc se líbil. Kromě toho se nám moc líbil styl posuzování a vůbec i osoba samotného rozhodčího Andrzej Zamoyski (Poland)..... je to obrovský sympaťák.

Za fotky a skvělou společnost děkujem :-) Radce a Martinovi (www.meadowville.cz)